Skip to main content

Behandelingen

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in huidverbetering en diverse technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Voor onderstaande behandelingen kunt u terecht in mijn salon:

Spa Facial

Huidverzorgende gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidconditie.

Dubbele reiniging, huidanalyse, eventueel harsen bovenlip/kin, dieptereiniging, verwijderen oneffenheden, massage gezicht/schouders, masker afgestemd op de huid en afsluiten met een dag/nachtcrème.


Spa Facial Anti-Aging

Huidverzorgende gezichtsbehandeling gericht op de ouder wordende of oudere huid.

Dubbele gezichtsreiniging, huidanalyse, eventueel harsen bovenlip/kin, dieptereiniging, verwijderen oneffenheden, massage gezicht/schouders, masker, serum en afsluiten met een dag/nachtcrème. 


Spa Boost Anti-Aging

Luxe anti-aging gezichtsbehandeling.

Dubbele gezichtsreiniging, huidanalyse, eventueel harsen bovenlip/kin, dieptereiniging, verwijderen oneffenheden, insluizen geconcentreerd serum door middel van ultrasound massage, BioCellulose Anti-Aging mask en afsluiten met een dag/nachtcrème.


Facial Cupping

Cosmetische Cupping is een intensieve en effectieve behandeling , gericht op het herstelvermogen en de kwaliteit verbetering van de huid. Door middel van het siliconen cups creëren we een vacuum op de huid. Deze massage werkt enorm stimulerend op de doorbloeding van de huid en de onderhuid wordt geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren.

  • Facelift op natuurlijke wijze
  • Afremming van het verouderingsproces
  • Stimulatie van productie van collageen
  • Gezonde huidskleur
  • Vermindert fijne lijnen en rimpels
  • Verbetert de huidconditie van het gezicht
  • Totale ontspanning

Waaruit bestaat deze behandeling:

  • Gezichtsreiniging
  • Kobido Japanse gezichtsmassage
  • Facial Cupping gezichtsbehandeling

 


Bio Peel Kruidenpeeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.  Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

​Effectiviteit:

​• algehele huidverbetering
huidherstel
vervagen fijne lijntjes
gladder huidoppervlak
intensieve ontgifting
fijnere poriën
herstel bij (uitgebluste) puistjes

Ook mogelijk in kuurverband.


Fruitzuurpeeling

Een AHA Fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie (lijm) tussen dode huidcellen in de hoornlaag. We noemen dit daarom een verwekende stof. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. De huid wordt zichtbaar gladder, voller en meer effen van teint. Een fruitzuurpeeling stimuleert de huid tevens om nieuw collageen aan te maken.

Een BHA salicylzuurpeeling is een vetoplossende stof. Salicylzuur is werkzaam in de poriën, waar het talgverstoppingen kan verweken en oplossen. Een salicylzuurpeeling wordt vaak ingezet bij een vette/gecombineerde huid of lokaal op delen met veel verstopte poriën (neus, voorhoofd). 

In de salon kunnen volgende fruitzuurpeelings worden ingezet:

Glycolic Acid Peel:

Glycolzuur wordt voor de peelings van Salonnepro gewonnen uit suikerriet. Het heeft van alle fruitzuren het laagste moleculaire gewicht. Glycolzuur is erg effectief bij huidverkleuringen en hyperpigmentatie en anti-aging.

Lactic Acid Peel:

Lactic Acid wordt voor de peelings van Salonnepro uit mais en suikerriet. Een Lactic Acid Peel is een zeer sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow. Effectief bij een vochtarme huid, anti-aging en doffe/vale huid.

Salicylic Acid Peel:

Salicylic Acid wordt voor deze peeling gewonnen uit de barst van de wilgenboom. Salicylzuur is werkzaam in de poriën, waar het talgverstoppingen kan verweken en oplossen.  Effectief bij een onzuivere huid, verstopte poriën en een vette/gecombineerde huid.

Sensitive Peel:

De Sensitive Peels bestaan uit een mix van verschillende fruitzuren: lactic acid, glycolic acid, citric acid, malic acid en tartaric acid. De Sensitive Peels zijn ontworpen voor de gevoelige huidtypen en zijn qua pH waarde hierop aangepast. Effectief bij een gevoelige huid, dunnere huid en anti-aging.

Effectiviteit:

​• intensief verwijderen dode huidcellen
• stimuleren aanmaak collageen
vervagen fijne lijntjes
• vervagen pigmentvlekken
• vervagen donkere verkleuringen na puistjes
• effectieve vetoplosser bij een vette huid
• gladdere huid en minder dof

Voor deze behandeling gelden er contra-indicaties, zoals bijvoorbeeld actieve rosacea, virale infecties, zwangerschap en de zomermaanden. Dit wordt vooraf uitgebreid besproken.


Microneedling

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). 

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Wat kan men bereiken met een Microneedling behandeling:

• Fijnere poriënstructuur
• Verhelderen van hyperpigmentatie/melasma
• Verminderen van zichtbaarheid van littekens
• “Opvullen” van fijne lijntjes met huideigen collageen
• Gladdere huid
• Algemene huidverbetering

Het meest effectief in kuurverband (informeer naar de mogelijkheden) en ook voor deze behandeling gelden contra-indicaties die vooraf uitgebreid besproken worden.

 

Co2 Carboxy Therapy

Co2 Carboxy Therapy staat voor gecontroleerd aanbrengen van gezuiverd koolstofdioxide op het gezicht. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

Carboxy staat voor kooldioxide, ook wel Co2. Het zit in de lucht en het komt vrij bij verbrandingsprocessen in het menselijk lichaam.  De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer.

De behandeling bestaat uit een unieke Co2 gel en een speciaal vliesmasker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare Co2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het vliesmasker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. 

Wat doet Co2 Carboxy Therapy:

• Geschikt en volledig veilig voor de problematische en/of zeer gevoelige huid, doordat de gel een kalmerende en genezende werking heeft.
• Stimuleert de vorming van collageen en elastine
• Vermindert blauwe plekken, zwellingen, acné en post-acné
• Kan donkere kringen onder de ogen verminderen
• Effectief bij hyperpigmentatie, rode bloedvlaatjes en slecht genezen littekens
• Vermindert huidveroudering
• Liften van gelaat en hals (anti-aging)

Er gelden enkele contra-indicaties, maar deze worden vooraf besproken.

Green Sea Peel

De KRX Green Sea Peel is een biologische peeling, die 100% natuurlijk is zonder het gebruik van zuren. De ingrediënten in dit product worden puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid zich van binnenuit te vernieuwen en verwijdert effectief dode huidcellen. Door het licht inmasseren van de peeling worden cellen gestimuleerd om collageen aan te maken, oude huidcellen worden verwijderd en er komen nieuwe huidcellen voor in de plaats.

Deze unieke peeling zorgt er dus voor dat uw huid van binnenuit wordt vernieuwd. De peeling bevat verschillende aminozuren, mineralen en vitamines.

Effectiviteit:

• Algehele huidverbetering
• Verbetert zichtbaar de huid met acné of acné-littekens
• Onderhuidse talgbultjes verdwijnen
• Poriën verkleinen
• Gladder huidoppervlak en egalere teint
• Verwijderen van dode huidcellen
• Fijne lijntjes vervagen en effectief bij huidveroudering

Het is een pittige effectieve peeling en de contra-indicaties worden vooraf besproken.

Dermalux Led

Dermalux Led is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van klinisch bewezen therapeutische lichtenergie om natuurlijke verjongings- en herstelprocessen in de huid op te wekken zonder pijn of hersteltijd.
Vanaf de eerste behandeling verbetert Dermalux onmiddellijk de teint waardoor de vitaliteit en glans worden hersteld. Een volledige behandelingskuur biedt uiteraard meerdere voordelen en kan worden gericht op specifieke huidproblemen (denk aan huidverjonging, hydratatie, droge huid, acné, gevoelige huid, roodheid, psoriasis enzovoort).

Onze huid heeft het vermogen lichtenergie te absorberen en te gebruiken voor het stimuleren en reguleren van essentiële celprocessen. Led-fototherapie is de toepassing van heilzame golflengten van het zichtbare infrarode deel van het lichtspectrum, waarvan bewezen is dat deze huidverbeterende voordelen bieden. Huidcellen die van energie worden voorzien, functioneren beter en kunnen tot 200% sneller vernieuwen, waardoor vernieuwing en herstel worden versneld.

Dermalux gebruikt unieke combinaties van klinisch bewezen Blauwe 145nm, Rode 633nm en Nabij-infrarode 830nm golflengten om de collageenproductie te stimuleren, de hydratatie te verhogen,  roodheid en irritatie te kalmeren en oneffenheden veroorzakende bacteriën uit te schakelen (denk bij dat laatste aan acné). Omdat het licht een aaneenschakeling van huidverbeterende processen opwekt, blijven de voordelen doorwerken, zelfs nadat de behandeling is beëindigd.

Er is geen hersteltijd, je hoeft alleen maar op te staan en te stralen.  Eén van de meest effectieve behandelingen met direct resultaat.

error: Content is protected !!